Treffipalstat. Kiistelty aihe, johon jokaisella tuntuu olevan mielipide. Joidenkin mielestä koko touhu on "silkkaa huuhaata" ja/tai "vain epätoivoisille luusereille", kun taas toiset kertovat löytäneensä Sen Oikean treffipalstojen kautta. Ja sitten tietysti ne kuuluisat hullut, joita on jokaisella palstalla. Kyseessä on siis joko jonkin sortin fanaatikko, pedofiili, pikkuhousujenkerääjä tms. "harrastelija" tai ihan vain aito pervo. Toisaalta, treffipalstoille on rekisteröitynyt suuret määrät seuranetsijöitä, ja tuskin näistä kaikki kuuluvat edellä mainittuun kategoriaan, vai mitä? No, minäpä kokeilin onneani ja tässä tarina siitä.

 

Rekisteröidyin siis eräälle melko suositulle treffipalstalle. Nimimerkki oli täysin tuulesta temmattu, niin ettei sitä mitenkään voinut yhdistää oikeaan nimeeni. Profiilitietoihin laitoin iän, siviilisäädyn ja asuinseudun ( esim. Keski-Suomi, Lappi, jne. ). Profiilikuvan uskaltauduin myös laittamaan, se oli melko vanha mutta kyllä siitä ihmiseksi tunnisti. Sitten kerroin jotain yleishyödyllistä harrastuksistani, musiikkimaustani jne. Lopuksi tietysti listasin tietoja millainen olisi minun unelmamieheni. Ja sitten kokeilemaan.

Sivuston haku-toimintoa oli erittäin helppo käyttää, ja se oli varsin kattava. Sait muun muassa valita minkä väriset silmät ( !!!! ) unelmien herralla pitäisi olla. Silmiin en niin kiinnittänyt huomiota, hakuehdoiksi laitoin iän, siviilisäädyn, lapsettomuuden, asuinpaikan ja kuvallisen profiilin. Ja kyllä niitä hakuehdot täyttäviä löytyi. Suurin osa meni heti ensisilmäyksellä ei ikinä -kategoriaan, osa oli ehkä -listalla ja pari harvaa pääsi heittämällä sisään. Miesehdokkaiden karsiudutta hyvin suppeaan lukuun, oli aika lähettää viestiä ja kokeilla onnea. Kaikkiin viesteihin en muista saaneeni vastausta, mutta en kyllä itsekään ihan kaikille vastannut.

Parhaassa tapauksessa siis viestittely tuotti tulosta, kiinnostusta oli molemminpuolin. Sen jälkeen siirryttiin keskustelemaan Messengerin kautta, koska kukaan ei jaksa käydä 25 kertaa päivässä katsomassa onko joku kirjoittanut postilaatikkon vai ei. Muutamalle näistä Messenger-henkilöistä uskaltauduin antamaan puhelinnumeroni ( joka on muuten sen jälkeen vaihtunut ). Nämä henkilöt olivat ne kolme harvaa ja valittua, jotka tapasin IRL. ( Ja joo, tein oharit muutamalle muulle, sori vaan. )

Ensimmäisenä esitellään Herra A. Herra oli lähemmäs kolmikymppinen, ikuinen opiskelija, joka oli ollut sinkkuna muutaman vuoden. Ko. herra paljastui melkoiseksi pervoksi ja pettyi suuresti tajutessaan ettei ollut ainut kenet tapasin treffipalstan kautta. Kiitos, mutta ei kiitos. Herra onneksi ymmärsi kun sanoin että tämä ei tule toimimaan ja jätti minut rauhaan.

Seuraavaksi Herra B. Herra B oli hieman herra A:ta nuorempi, myös opiskelija, mutta tällä herralla on mahdollisuudet valmistua joku päivä. Herra B ihastui kuulemma heti ensi silmäyksellä, valitettavasti itse en niinkään syttynyt. Sanoin että kavereita voidaan olla, koska B on varsin mukava henkilö. Herra B:n kanssa olemme siis ( epäsäännöllisesti ) tekemisissä vielä tänäkin päivänä, tosin epäilen suuresti mahdammeko tavata enää.

Herra C sitten on se "mitä jos" -tapaus. Siis näistä se ainoa, jonka kanssa olisin voinut seurustella, mutta itse pilasin koko jutun. No hard feelings, meillä oli hauskaa ja uskon että molemmat saivat muutamia unohtumattomia muistoja ja kokemuksia. Nykyään Herra C seurustelee omalla tahollaan, hänenkin kanssaan vaihdamme silloin tällöin pari sanaa.

Itse en siis mitään mielipuolihulluja tavannut, vaikka Herra A hieman pelottava olikin. Säikähdyksellä kuitenkin selvittiin, ja yleisesti sanoisin että minusta treffipalstojen idea on ihan toimiva. Omaa järkeään on erittäin suositeltavaa käyttää, ja jos vähänkin joku henkilö epäilyttää, sanoisin että pelaa varman päälle ja anna olla. Mitä taas näihin hakukriteereihin ja Sen Oikean löytämiseen tulee, siitä voi jokainen olla montaa mieltä. Herra C:n kanssa meillä oli aika paljonkin yhteistä, mutta sitten ne eroavaisuudet olivat syy miksi meidän juttumme ei toiminut. Herra B on erittäin mukava, ja varmasti joku nainen saa hänestä itselleen hyvän miehen, mutta valitettavasti minä tarvitsen jonkun vähemmän kiltin. Ja Herra A, no, hän oli varoittava esimerkki siitä mihin saattaa törmätä. :)